آ
-
آذرپژوه، الهام
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
آریان فر، اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
آقاکشی پور، ذاکر
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
ا
-
ابوالفضلی اصفهانی، جواد
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
اسمی پور نورآبادی، سحر
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
-
افراسیابی، عباس
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
ایروانی، ثمین
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
-
ایری، نیکان
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
ایزانلو، آیسان
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
ب
-
برهانی اصفهانی، مهرنوش
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
-
بستان، آرام
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
پ
-
پهلوانلو، ابوالفضل
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
پورعاشوری، پرستو
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
ت
-
ترابی، مهشاد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
-
تقی زاده، مسعود
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
-
تکلوزاده، مقداد
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
-
توکر، عمر سعد
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
ج
-
جنت، بهروز
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
جهادی، مهشید
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
-
جهانی، مسلم
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ح
-
حسین پور، زیبا
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
حسین خضری، پریسا
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
حسینی، سیدجواد
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
حمیدیان، نجمه
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
حیدری قره چشمه، معصومه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
حیدری مجد، مجتبی
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
ر
-
رادنیا، محمدرضا
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
رضوی، سید محمدعلی
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
رضوی، سیدمحمدعلی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
رفتنی امیری، زینب
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
بهینهسازی نابودی پاتوژنهای شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطریشدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
-
رومیانی، لاله
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
-
رومیانی، لاله
پیشبینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
ز
-
زمانی، حسین
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
زمانی، حسین
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
زیارت نیا، سید مهدی
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
س
-
سامانیان، نرگس
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
سپاهی، آذر
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
سرابی جماب، محبوبه
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
سرابی جماب، محبوبه
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
سیف زاده، مینا
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
ش
-
شرایعی، پروین
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
شعبانپور، بهاره
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
شفقت، مهدیه
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
-
شهیدی، مصطفی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
ص
-
صادقیان، علیرضا
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
-
صهبایی اجلالی، محسن
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
صیادی، آزاده
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
ط
-
طالب پور، زهرا
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
طغیانی، مجید
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
ظ
-
ظهوری، غلام حسین
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
ع
-
عابدی، غزاله
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
عبدالملکی، فرزانه
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
-
عبدالهی مقدم، محمدرضا
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
عبدالهی مقدم، محمدرضا
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
-
عطای صالحی، اسماعیل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
عیسوند حیدری، الهام
پیشبینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
غ
-
غازی، شکوفه
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
غفران مکشوف، فاطمه
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
ک
-
کاوه، منا
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
کدخدایی، رسول
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
-
کوشکی، فاطمه
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
گ
-
گلی، محمد
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
م
-
محبی، محبت
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
محبی، محبت
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
-
محمدی ثانی، علی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
محمدی ثانی، علی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
مختاریان، محسن
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
مددی، آسیه
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
مظهری، نجمه
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
ملاویسی، محمد
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
مهدوی، وحیده
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
مهدیان، الهام
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
مهدیان، الهام
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
مهدیان، الهام
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
میرزابابائی، سید مهدی
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
نامی، بهنام
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
نورانی، مولود
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
-
نوروزی، بهاره
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
نیازمند، راضیه
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
و
-
وریدی، مهدی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
ی
-
یدی، اکرم
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
یگانه زاد، سمیرا
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
یگانه زاد، سمیرا
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد