آ

  • آذرپژوه، الهام بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • آریان فر، اکرم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • آقاکشی پور، ذاکر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]

ا

  • ابوالفضلی اصفهانی، جواد مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • اسمی پور نورآبادی، سحر اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
  • افراسیابی، عباس تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • ایروانی، ثمین تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
  • ایری، نیکان مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • ایزانلو، آیسان تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]

ب

  • برهانی اصفهانی، مهرنوش تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
  • بستان، آرام درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]

پ

  • پهلوانلو، ابوالفضل بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
  • پورعاشوری، پرستو ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]

ت

  • ترابی، مهشاد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
  • تقی زاده، مسعود امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
  • تکلوزاده، مقداد امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
  • توکر، عمر سعد تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]

ج

  • جنت، بهروز مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
  • جهادی، مهشید تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
  • جهانی، مسلم بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

ح

  • حسین پور، زیبا استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • حسین خضری، پریسا ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
  • حسینی، سیدجواد بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • حصاری نژاد، محمدعلی تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • حصاری نژاد، محمدعلی بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • حمیدیان، نجمه ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
  • حیدری قره چشمه، معصومه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • حیدری مجد، مجتبی اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]

ر

  • رادنیا، محمدرضا بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • رضوی، سید محمدعلی خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
  • رضوی، سیدمحمدعلی مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • رفتنی امیری، زینب خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
  • رنجبر ندامانی، آزاده بهینه‌سازی نابودی پاتوژن‌های شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری‌شدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
  • رومیانی، لاله اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
  • رومیانی، لاله پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]

ز

  • زمانی، حسین بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • زمانی، حسین تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • زیارت نیا، سید مهدی بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]

س

  • سامانیان، نرگس مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • سپاهی، آذر بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • سرابی جماب، محبوبه بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
  • سرابی جماب، محبوبه بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • سیف زاده، مینا بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]

ش

  • شرایعی، پروین بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • شعبانپور، بهاره ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
  • شفقت، مهدیه اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
  • شهیدی، مصطفی بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی بهینه‌یابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگی‌های فیلم آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]

ص

  • صادقیان، علیرضا تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
  • صهبایی اجلالی، محسن خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
  • صیادی، آزاده درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]

ط

  • طالب پور، زهرا استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • طغیانی، مجید تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]

ظ

  • ظهوری، غلام حسین بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]

ع

  • عابدی، غزاله استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • عبدالملکی، فرزانه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
  • عبدالهی مقدم، محمدرضا بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • عبدالهی مقدم، محمدرضا بهینه‌یابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگی‌های فیلم آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
  • عطای صالحی، اسماعیل بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • عیسوند حیدری، الهام پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]

غ

  • غازی، شکوفه مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • غفران مکشوف، فاطمه اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]

ک

  • کاوه، منا بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
  • کدخدایی، رسول درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
  • کوشکی، فاطمه مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]

گ

  • گلی، محمد تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]

م

  • محبی، محبت مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • محبی، محبت امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
  • محمدی ثانی، علی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • محمدی ثانی، علی بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • مختاریان، محسن مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
  • مددی، آسیه استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • مظهری، نجمه تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • ملاویسی، محمد بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • مهدوی، وحیده استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • مهدیان، الهام بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • مهدیان، الهام بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • مهدیان، الهام بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • میرزابابائی، سید مهدی تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]

ن

  • ناجی طبسی، سارا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • نامی، بهنام بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • نورانی، مولود تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
  • نوروزی، بهاره مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • نیازمند، راضیه بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

و

  • وریدی، مهدی مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]

ی

  • یدی، اکرم بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • یگانه زاد، سمیرا تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • یگانه زاد، سمیرا تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]